Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu 41 de ani avea să fie pusă la zid de Gabi Bădălău 34 de ani imediat după ce se încheia un nou termen din procesul de divorț în care sunt implicați cei doi. Deși s-a bucurat până la vârsta de 15 ani de amintiri frumoase alături de părinții săi Claudia Pătrășcanu rememorează cu durere în suflet tot ceea ce s-a întâmplat după.


Raoul Si Claudia Patrascanu Un Cer Pentru Doi Youtube Raoul Sis Youtube

A făcut totul în mare secret.

. 1 day agoClaudia Pătrășcanu își dorește să divorțeze cu orice preț însă de doi ani de când l-a prins cu mâța-n sac și a anunțat despărțirea se află într-un conflict care nu se mai termină cu fostul său drag partener de viață. Ți se deschid multe uși. 1 day agoClaudia Pătrășcanu dezvăluie cele mai dureroase momente care au marcat-o.

Claudia Pătrășcanu îi dă lovitura fatală lui Gabi Bădălău. Artista a făcut un pas extrem de important și a achiziționat o casă unde urmează să se mute cu cei doi băieți. Între altele că a pus detectivi.

A fost ca de obicei o amânare. Bărbatul pe care l-a iubit enorm a murit după ce a fost diagnosticat cu leucemie. Ai sprijin astral ești practic găsești soluții și ai parte de rezultate.

Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește Citește și. Soacra Iuliei mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe. Se anunță o săptămână bună pentru bani.

Cântăreața crede că Gabi Bădălău o minte atât pe Bianca Drăgușanu cât și pe ea el fiind motivul scandalului pe care l-a avut în trecut. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au locuit în perioada în care au format un cuplu într-o vilă împunătoare din Bolintin-Vale locație de unde afaceristul este originar. Imediat ce a ieșit din sala de judecată milionarul a început tirul acuzațiilor la adresa femeii care încă îi este soție.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 30 mai 3 iunie 2022 pentru fiecare zodie Berbec. Încă soția lui Gabi Bădălău Claudia Pătrășcanu e o femeie puternică care știe foarte bine să se descurce. Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi să îl supravegheze.

Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copiiCe sumă a primit pe imobil. Casa este cea în care foștii parteneri și-au crescut cei doi copii pe Nicolas și Gabriel însă se pare că pentru Bădălău nu are o valoare sentimentală.


Pin On Lecții Spirituale


Coregrafie Pentru Dansul Mirilor Pe Melodia Povestea Noastra Claudia Incoming Call Screenshot Incoming Call


Claudia Patrascanu Povestea Noastra Videoclip Oficial Youtube Youtube Audio Track


Claudia Patrascanu Povestea Noastra Videoclip Oficial Youtube Clip Audio Track Official


Claudia Patrascanu Povestea Noastra Videoclip Oficial Youtube Clip Audio Track Official


Pin On Fundaluri Haioase


Pin On Unica


Pin On 33


4 Recastigarea Energiei Ancestrale La Nivel Magic Horoscop Camelia Patrascanu Conexiuni 2019 07 22 Youtube Youtube Playlist Turn Ons


Pin On Unica


Pin Auf Prăjituri


Claudia Patrascanu Tata De Duminica Official Video Youtube Music Videos Youtube Songs


Pin On De Revazut


Pin On Lifestyle


Pin On Dansul Mirilor


Claudia Pătrășcanu Acuzații Grave La Adresa Familiei Lui Gabi Bădălău Soacra Imi Lua Banii De La Cantări El Juca La Wedding Dresses Wedding Sneaker Scandal


Pin On Exercising Fizice


Pin On De Revazut


Pin On Vdtonline Com

You have just read the article entitled Claudia Pătrășcanu. You can also bookmark this page with the URL : https://avanzaataennocs.blogspot.com/2022/06/claudia-patrascanu.html

0 Response to "Claudia Pătrășcanu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel